0
z159

Overvejer du at købe ny bolig? Det er en stor beslutning at købe bolig, og der er mange informationer, man skal holde styr på før og under købsprocessen. Overser du vigtige informationer eller deadlines, kan det koste dig dyrt. Ejendomsmægleren har en primær interesse, nemlig at lukke handelen. Det betyder, at en ejendomsmægler handler på vegne af sælger og varetager således ikke købers interesser. Bliv tryg gennem hele købsprocessen og vælg en boligadvokat, der kæmper din sag. En professionel boligadvokat har ofte stor erfaring med hushandler og ved, hvad der skal kigges efter i dokumenterne. Slip for besværet og risikoen for, at du overser vigtig information som en nedgravet olietank på grunden og få en boligadvokat til at hjælpe dig.

Det gør en boligadvokat for dig

En professionel boligadvokat er din personlige rådgiver, når du skal købe ny bolig. Boligadvokaten gennemgår købsaftalen og udarbejder de nødvendige dokumenter som skøde og refusionsopgørelse og godkender den endelige handel. Afhængig af hvor meget du vil betale for en boligadvokat, kan du også få boligadvokaten til at agere som mellemled mellem din bank og mægler, så alt dialog går via din boligadvokat, og du slipper for at koordinere mellem bank og mægler.

En boligadvokat kan hjælpe med forskellige typer boligkøb

Der er forskel på, om du overvejer at købe et hus til dig selv, om det er et forældrekøb af en lejlighed til dine børn eller en andelsbolig. En boligadvokat kan hjælpe dig sikkert gennem købsprocessen, uanset hvilken type boligkøb du står overfor. Når du har en boligadvokat på banen, slipper du for at sætte dig ind i en masse detaljer. Samtidig er dokumenter og skrivelser ofte formuleret på et kompliceret juridisk sprog, og det er måske ikke alle termer, du er bekendt med. Lad en boligadvokat gøre det, han/hun er bedst til – så kan du koncentrere dig om alt andet, der er at se til vedrørende flytning, eventuelt ny skole til børnene og så videre. Der er rigelig at se til som køber og dermed store fordele at hente ved at få hjælp fra en professionel boligadvokat.

Spar tid når du handler bolig

Der er gode digitale muligheder for at bruge mindre tid på at gennemføre en bolighandel. Ofte behøver du ikke en gang at mødes fysisk med din boligadvokat. Al korrespondance og udveksling af dokumenter og underskrifter med videre kan foregå online. Dermed sparer du en masse tid og kan koncentrere dig om indretning af din kommende bolig. Du kan selvfølgelig også altid ringe til din boligadvokat, som altid sidder klar ved telefonen til at svare på dine spørgsmål. Din boligadvokat er din professionelle rådgiver, og prisen for en boligadvokat er relativ lav i forhold til den værdi, du får ved professionel rådgivning. En professionel boligadvokat har grundig erfaring i at vurdere eventuelle risici både i forhold til boligen, men også i forhold til de kommunale planer, der kan påvirke din investering på sigt. Føl dig tryg og vælg en dygtig boligadvokat til din hushandel.