0
z159

Næsten os alle kender følelsen af at kigge på kontoen sidst på måneden og tænke, at det ville være rart, hvis vi kunne have administreret vores penge lidt bedre den måned. Dårlig økonomi hænger ofte sammen med dårlige vaner. Derfor giver vi dig her tre tips til, hvordan du kan ændre dine vaner og dermed spare flere penge i fremtiden.

Tænk dig godt om før du køber

Når vi befinder os på nettet, er det nemt at lade sig gribe af en vis købestemning. Vi er konstant bombarderet med forskellige reklamer, som alle fortæller os hvad det er vi mangler i vores liv for at vi bliver ’rigtig glade’. De reklamer ligger og lurer i vores underbevidsthed, så vi hurtigt kommer til få kurven helt fyldt op med ting og sager, når vi egentlig bare skulle have et bar løbesko købt hjem.

Det er en god ide altid lige at stoppe og spørge sig selv, om man egentlig også har lyst til at købe alle disse ting, som man skal til at bruge penge på. Vil dit fremtidige jeg blive glad for købet? Vil du fortryde det om en måned?

shoppingBrug gratis services når du kan

Ofte bruger vi mange penge på forskellige former for service på nettet, når vi sagtens kan få dem gratis. Det kan for eksempel være at vi overser muligheden for gratis dansk porno hvor du eksempelvis kan nyde anal videoer. Eller måske kender vi ikke til forskellige hjemmesider hvorigennem vi kan se film eller lytte til god musik.

Meget ofte har betalt streamingtjenester også en gratis variant, hvor du for eksempel blot ville skulle lytte til nogle reklamer af og til indimellem dine sange. Hvis du virkelig gerne vil spare penge, så kan det være det bedste valg for dig.

Benyt returret når du kan

Hvis du alligevel er kommet galt afsted og pludselig står med en genstand, som du egentlig ikke har brug, så benyt dig af returretten! Send det straks tilbage. Det er som regel helt gratis og om et par dage kan du se pengene ryge ind på din konto igen.

Hvis du ikke er helt sikker, om du gerne vil sende dine ting tilbage igen eller ej, så er det bedst at være på den sikre side og gemme kasserne. Du kan eventuelt gemme dem i et skab, i dit kælderrum eller ude i garagen. Hvis du har benyttet produktet meget i en uges tid, så kan du trygt smide dem ud. Og hvis ikke er det på tide at sende det tilbage.