0
z159

Motion er godt for både krop og sind; det er de fleste mennesker godt klar over. Men det kan være svært at blive ved med at holde motivationen til at motionere, hvis man dyrker en sport, som man i længden ikke er særlig investeret eller interesseret i. 

Hvis du gerne vil lære noget nyt, samtidig med at du udfordrer dig selv fysisk og mentalt, så læs med herunder og bliv introduceret til 3 forskellige sportsgrene, som du (måske) ikke kendte til i forvejen, men som du potentielt får lyst til at prøve. 

Skydning1. Floorball 

Selvom denne sportsgren måske lyder ny, så kender du helt sikkert allerede en del til den. Floorball er nemlig en indendørs udgave af hockey. I denne udgave har man blot skiftet skøjterne ud med indendørs sko, og den flade puk er byttet ud med en rund bold. 

Når man spiller floorball, så bliver man delt ind i hold. Hvert hold består af fem markspillere og en målmand. Hver spiller har en stav, hvormed de skal prøve at kontrollere bolden og score med den. Hvis du derfor vil prøve kræfter med en sjov og social sport, så er floorball et godt valg. 

2. Skyd med luftgeværer 

En anden sport, som med garanti kan give dig nogle gode udfordringer, er skydning. Man kan gå til rigtig mange forskellige former for skydning, men specielt luftgeværer er populære at lære at skyde med, da man må bruge dem hjemme på sin egen private grund. 

Dermed behøver du ikke melde dig ind i en klub, hvis du vil lære at skyde med et luftgevær. Du må nemlig gerne øve dig hjemme i din have med dit eget luftgevær, så længe at du ikke skyder imod bebyggelse eller over veje.

Klatrevæg 

3. Klatring 

Klatring er endnu en sportsgren, som tillader dig, at udfordre dig selv både fysisk og mentalt. Ikke nok med at sporten kræver, at man skal bruge styrken i ens arme og ben til at klatre med, så skal man også mentalt overvinde en eventuel frygt for højder eller for at falde ned. 

Klatring er desuden en sport, som kan åbne op for rigtig mange muligheder. Man kan nemlig både vælge at klatre indendørs på klatrevægge, eller man kan vælge at klatre ude i naturen. Ofte kombinerer folk disse to forskellige muligheder, sådan at de lærer teknikkerne til at klatre indenfor, hvorefter de så bruger disse teknikker ude i det fri.