0
z159

Som nybagt mor er der mange ting der bliver dikteret af ens barn. Selv når det kommer til hvordan man ser ud. For pludselig er der bare nogle ting som primært bare skal være praktisk og funktionelt, men ikke nødvendigvis flot og flatterende.  Men kan man gøre lidt for ikke helt at miste sin kvindelighed i denne periode? 

ammebluseDu behøver ikke at gå helt på pompromis med din stil 

I barnets første år hvor man ammer, er der en hel del udfordringer når det kommer til ens påklædning. En ting er at man oftere bliver smurt ind i gylp og lignende, noget andet er at man også gerne vil have noget tøj der er nemt at amme i. For når babyen først er sulten, så skal det helst gå ret hurtigt med at lade ham eller hende få noget indenbords. 

Men sådan noget som en ammetrøje kan se meget forskellig ud. Så derfor kan du også sagtens beholde noget af din egen stil samtidig med at din bluse er praktisk når det kommer til amning. Du kan faktisk få mange forskellige og stilfulde ammebluser lige her. MamaMilla har rigtig mange slags ammebluser, alt fra helt normale afslappede t shirts til søndagen på sofaen, til fine slå om bluser med blondekant, som er rigtig gode når man skal ud og gerne vil tage sig pænt ud. 

De kan nemt og hurtigt købes på nettet. Dermed får du også muligheden for lige at prøve dem på engang, men der er også mulighed for at sende ammeblusen retur, hvis den ikke lige er det du regnede med. 

pige hiver i mors hårMor pagen kan også være lækker  

Når barnet bliver lidt ældre og mere aktiv, så får det tit et stort behov for at hive i ting. Herunder også moderens hår. Det bliver hurtigt lidt træls, da det jo selvfølgelig gør ret ondt. Derfor er der nogle som vælger at få klippet lidt af håret længde, så det ikke er helt så nemt for den lille at gribe fast i det. 

Hvis du står og overvejer om du bør få klippet håret kortere, så du kan spare dig selv for en del smerte, hvorfor så ikke lige tænke lidt over hvilken slags korthårsfrisure der vil være klædeligt til netop dig. Ens frisure må godt både være smart og praktisk, så overvej også at få en lidt ekstra dygtig frisør til at klippe dig. Så kan du gå ud af salonen med fornyet selvtillid.