0
z159

Audis a5 er en imponerende bil. Audi kalder den for ”Sportslighed og elegance kombineret på en funktionel måde”. Dens køreegenskaber er formidable. Og det er prisen naturligvis også. Men den er i den grad en bil i særklasse. Hvis du synes at 500.000 kroner for en bil er for mange penge på en gang, så kan du også lease en. Det koster omkring 5000,- om måneden. 

Hvis du interesserer dig for bilteknologi, bør du også interessere dig for virksomheden Audi. Deres slogan ”Vorsprung durch Technik” kommer ikke fra ingenting. En mekaniker uddannelse hos et autoriseret Audi værksted vil give dig udover en af verdens bedste uddannelser, også en første række billet til de bedste jobmuligheder. 

Studentereksamen er ikke påkrævet for en bilmekaniker uddannelse. Men med en højprofil virksomhed som Audi er det altid en fordel. Og en htx ville give dig de bedste chancer. En studentereksamen i kombination med en bilmekaniker uddannelse, giver dig også mange ekstra muligheder for efteruddannelser og opkvalificeringer.

tavle med learning sloganHer finder du oplysninger og hjuldata til Audi a5

Hvis du allerede har en Audi a5 og har brug for nye dæk, fælg eller hjul, så finder du her alle nødvendige oplysninger på en side. Det er meget praktisk. Der kan du finde oplysningerne hurtigere end i bilens manual.  Når du kører en superbil som en Audi a5, skal du ikke spare på dækkenes kvalitet. Bilens dæk er hvad der overfører motorens kraft til vejens kørebane. 

Med en Audi a5 kan du godt få det indtryk at det ikke er bilen der ruller over vejen. Det føles mere som om det er vejen der ruller væk under bilen. Så rolig og stabil kører den, også under acceleration på fuld udblæsning. 

Biloplysnings hjemmesiden byder også på mange andre tekniske informationer, udover dækstørrelse etc. Vidste du hvad et krydsmål er? Det er faktisk en vigtig oplysning, når du skal købe fælg. Det ved du så senest efter du har besøgt siden. 

noegleModerne biler er nøglefri

Ligesom de fleste moderne biler, skal du ikke længere bruge en nøgle til en Audi a5. Det hele er elektronisk. Det lyder praktisk, men der er faktisk også ulemper ved det. Tyve kan fx med en signalforstærker åbne bilen, hvis de er indenfor 25m af din elektroniske nøgle til bilen. Det er ikke noget en teenager, der vil hugge en bil til et joyride, kan klare. Men en bil i den klasse tiltrækker især højtprofessionelle tyve. Og de kan. 

Men Audi har været de første til at lukke for dette sikkerhedshul, så du kan være helt rolig.

Til huset, har du sandsynligvis stadig brug for en rigtig nøgle. Selv om den nøglefri teknologi også findes til bygninger, så har den kun slået igennem i hotelbranchen. Og når du har med nøgler at gøre, kan du også få brug for en låsesmed. Her finder du en af de bedste låsesmede service virksomheder i hele Midtsjælland. Jo bedre dine lås er, jo mere teknologi der er involveret, jo bedre skal låsesmeden også være.