0
z159

Det behøves ikke være dyrt at finde en god julegave, som modtageren bliver glad for. Det er langt mere tanken, der tæller. Det kan være super hyggeligt at give noget i julegave, der virkelig er personligt. Det kunne f.eks. være en genstand med et billede på. Det kan du læse mere om i denne artikel, og så finder du måske ud af, hvad du skal give din mor, søster eller kæreste eller anden i gave. 

kaffeStart morgenen med et krus kaffe – med billede

Det kan være smart at give noget i gave, som alle bruger, så man ved, at det ikke er spildt. Alle har f.eks. brug for at bruge et krus i ny og næ. Derfor kan det være, at et krus med billede kunne være den oplagte gave. Det kan være, at det skal være et billede af et dyr, som personen holder af. Er det et krus til din kæreste, kan det f.eks. være billeder af jer. Det er lidt cheesy, men det er samtidig super hyggeligt. 

En kalender til mor med billeder

Hvis der er noget, de fleste mødre elsker, så er det noget, der er praktisk og hyggelige på én gang – og billeder af deres børn. Derfor kan den perfekte julegave være en kalender til at hænge på væggen, hvor der er billeder af jer – og eventuelt af børnebørn, hvis den tid er kommet (og skal komme). 

En trøje med et billede af dig

Skal du finde en sjov gave, der giver modtageren et smil på læben, så kan du med fordel købe en trøje med et billede af dig på. Det kan f.eks. være til din kæreste. Det kan også være til din mor – men pas på – det kan være, at hun begynder at gå med den!

julegaveEn julekugle med et billede

Hvis du gerne vil give en gave, der er juleinspireret, kan en julekugle være det helt oplagte valg. Det er også noget, der kan være en god form for pynt at give, fordi det er noget, der ikke skal være fremme hele året rundt. Det er ikke alle, der er vilde med pynteting, men alligevel kan de fleste godt lide at have noget at sætte frem, når det er jul. Her kunne det da være super hyggeligt, hvis du f.eks. giver din søster en julekugle med et billede af din niece eller nevø, er du så heldig at have sådan en!