0
z159

Alle har brug for kontorartikler. Især hvis du er en undervisningsinstitution. Selvom computere og internet i dag fylder utroligt meget, så foregår en stor del af bogholderiet og administrationen stadig på de klassiske hvide A4-papirer. Derfor er det vigtigt, at man har styr på sine papirer. Mapper og ringbind kan man nærmest ikke få nok af. Og så er det også en god idé at benytte de klassiske stempler til at holde orden. Hvorfor? – tænker du måske. Disse stempler er jo gammeldags og hører en anden tid til. Men der er faktisk mange gode grunde. Læs med herunder for at høre mere.

Markér dine dokumenter med et firmastempel

En af de mest benyttede former for stempler er det med logo eller firmanavn. Disse er smarte til at markere, at dine dokumenter vises på vegne af netop dit firma. På skoler og lignende, hvor der er mange dokumenter at holde styr på, er det særligt smart med et sådant stempel. Placér stemplet i hjørnet af papiret, og gør det klart og tydeligt for læseren, at denne artikel er kommer fra den vedkommende skole. Designet på stemplet kan du helt selv vælge, så dit logo fremstår unikt.

Computere er smarte, men det går hurtigere ved håndkraft

Med den moderne teknologi inden for dokumentlayout, kan det måske virke som om, at tiden for de fysiske stempler er ovre. Enhver kan jo bare gå ind på computeren og indsætte et logo eller et navn digitalt. Det tænker du måske. Men selvom mulighederne med en computer er mange, så er det alligevel ofte langt lettere og mere praktisk med et fysisk stempel. Inden man for tilrettet et logo og placeret det rigtigt i et layoutsoftware, så har man allerede spildt rigtig meget tid. Denne tid kunne man have sparet ved lynhurtigt at sætte et stempel ved håndkraft. Læs mere og find et stort udvalg af stempler på https://nydanstempler.dk/da/. Det er let og enkelt.

Hold fast i traditionerne – Stemplerne er historiske

De klassiske stempler har rigtigt meget tradition med sig. I disse tider, hvor alt handler om hurtigt udvikling og effektivisering, er det vigtigt, at man holder fast i nogle af de elementer, man kender. Mange kunder og firmaer holder af stemplerne af denne grund. Fordi de med deres simplicitet er et levn fra en svunden tid, hvor al kommunikation ikke kun var nuller og ettaller. Det er vigtigt, at man ikke glemmer denne tid – at man holder fast i det traditionelle.