0
z159

Det er ikke nogen hemmelighed, at ens økonomi ofte kan være noget trangt. Og det er bestemt ikke nogen undtagelse, når der er tale om studerende, som ofte altid skal betale meget mere af, end de kan tjene.

Det giver på sigt en usund økonomi, og derfor er der i dag gået en hel sport i at gøre ting så billigt som overhovedet muligt som studerende. Og det gør sig bestemt også gældende, når det kommer til en flytning. Lær at flytte billigt her.

Få masser af gratis hjælp

Heldigvis kan en flytning klares billigt på flere forskellige måder, men når det skal gøres så økonomisk fordelagtigt som overhovedet muligt, så er det ikke til at komme udenom, at du selv skal i gang med at smøge din ærmer op.

Du kommer nemlig selv til at skulle tage en masse fat, og er du rigtig heldig, så har du nogle gode familiemedlemmer, venner eller bekendte, der er villige til at give dig en hånd med – uden at skulle have nogen anden form for betaling for det end en kold øl.

Køb brugte flyttekasser

Først og fremmest skal du finde ud af, om du kan få fat på nogle flyttekasser. Dog kan det godt løbe op i et anseligt beløb, hvis du vælger at købe dem fra ny af. Søg derfor efter nogle som er brugte, men dog stadig i en god stand.

Ofte har andre købt en stor mængde ind til en flytning, og nu brænder de inde med dem, fordi de ikke kan bruges til andet praktisk i et hjem. Du har derfor rig mulighed for at finde dig lige præcis den mængde, som du skal bruge til måske endda helt ned til under det halve af beløbet i forhold til, hvis du havde valgt at købe dem fra ny.

Flyt_billigt_gratis_flytning

Pak dine ting forsvarligt ned i bløde materialer

Når du har fundet dig nogle brugte flyttekasser, skal du til at pakke dine ting ned. Og når det kommer til de mere skrøbelige genstande såsom tallerkener, glas, vaser og så videre, er der mange, der går ud og køber bløde materialer ind.

Det kan du dog sagtens slippe for. Brug i stedet det som du i forvejen har i hjemmet, og som du også skal have med dig. Det være sig for eksempel håndklæder, viskestykker, tæpper, sengetøj og tøj. Det er alt sammen noget, der kan sørge for, at de skrøbelige ejendele ikke bliver udsatte for voldsomme bump og stød under din flyttetransport.

Flyt på dine ben eller lej en gratis trailer

Når alt er pakket forsvarligt ned, begynder selve flytningen. Og her kan du få behov for nogle hjælpende hænder. Det billigste, du kan gøre, er nemlig at bevæge dig frem til den nye bopæl på din ben. Er der for stor afstand til den, kan du dog med fordel bruge din egen bil frem for at skulle have fat i en flyttebil. Lej eller lån eventuelt en trailer af en bekendt og kom så ellers bare i gang med at slæbe ud og slæbe ind igen – så sparer du en masse penge.

spar_penge_flytning

Efterlad en kommentar