0
z159

Naturmedicin er mere og mere på vej ind på hylderne. I mange år er det blevet betragtet som alternativ, men naturmedicin er jo egentlig den oprindelige lægevidenskab. Den kemiske medicin er faktisk fremstillet ud af en efterligning af natulige midler.

Den kemiske medicin har et godt formål og er helt sikkert nødvendig i mange tilfælde. Dog har naturmedicin en lige så vigtig indflydelse, og det vil gavne, hvis den også i højere grad blev accepteret som valid behandlingsform.

Nedenfor er en kort introduktion til forskelligt naturmedicin og livsindstillinger, som ikke kun afhænger af den kemisk fremstillede medicin.

 

En holistisk livstil

Hvis man vælger at leve holistisk, betyder det, at man ser på helheden frem for delene. Der lyder måske en smule abstrakt, og det er da også en retning indenfor filosofien. Forankret i en moderne tilværelse betyder det dog, at man som individ ser en sammenhæng mellem krop og sind, når det kommer til sundhed.

Ifølge den holistiske tankegang påvirker tanker, følelser og sindstilstande vores organer. Sygdom og skavanker skal altså ikke kun behandles lokalt, men har en sammenhæng til resten af velværet. En holistisk livstil fokuserer derfor på sund kost, motion, kontakt og fordybelse.

 

Homøopatiske lægemidler

Homøopatiske produkter er en anderkendt behandlingsform indenfor naturmedicin. Her behandles specifikke symptomer netop med et fokus på helheden.

Indenfor den kemiske medicins verden er det nemlig oftest symptombehandling. Det betyder at problemet måske fikses for en stund, men det vender formentlig tilbage igen.

Homøopati fokuserer ikke blot på at slukke ildebrande, men man skal i højere grad finde ud af, hvor ilden kommer fra.

 

Blomsterekstrakter som medicin

Der er også behandlingsformer, som arbejder mere med den følelsesmæssige og åndelige side af helbredet. Blomsterekstrakter er en af dem. Der er den reneste form for utemedicin, som har rod i ældgamle kundskaber.

Blomster har en helt særlig og kraftful helbredelseskraft, som kan kurere og hele selv de mest komplicerede skavanker.

 

Tag et kursus og lær mere

Der udbydes et væld af kurser og uddannelser indenfor verdenen af naturmedicin. Man kan blot lære noget til personligt brug, men der er også mulighed for at uddanne sig som behandler og evt. tilføre det til en anden behandlingsuddannelse som f.eks. terapeut, healer, zoneterapi og meget mere. Klienter eller patienter kan med fordel få hjælp med naturmedicin i deres behandlingsproces.

pengeFå pengene nu

Et kursus i naturmedicin kan koste en del penge afhængigt af graden og længden. Hvis ikke der er råd til det nu og her, kan man vælge at tage et kviklån og derefter betale af over en længere periode. Med et kviklån er der ingen begrænsninger for hvornår et kursus kan tages og man kan derfor opnå den viden, man gerne vil have lige nu.

Nye kviklån udbydes hele tiden, og man kan derfor finde et godt lån, som giver de rette muligheder.