0
z159

Verden bliver mindre, og globaliseringen brager med fuld fart frem. Mange unge vil gerne forsøge sig med et skoleophold i udlandet, men det kræver enten gavmilde forældre eller en solid opsparing. Det er ikke alle, som sidder inde med nogle af de to ting, og for dem kan der være lang vej til en vild oplevelse som denne. 

Men fortvivl ej! Med nye forbrugslån er det muligt at investere i dit skoleophold. Og det kan være en investering, der kommer til at ændre dit liv og dig som person. Det er ikke en investering i et eller andet smart firma, men derimod en investering i dig selv.

 

RejseMange muligheder kommer med et betalt skoleophold

Udover college og high schools i udlandet er der mange muligheder for oplevelser og skoleophold, der lærer dig en masse både i forskellige fag men også i oplevelser, fællesskaber, initiativer og erfaringer. 

Det er nemlig også muligt at rejse ud på internationale højskoleophold og adventurerejser. Særligt på de udenlandske højskoleophold er der mulighed for refleksion, personlig udvikling og fællesskab. Bygger man venskaber, når begge parter er på ukendt grund, skaber det noget helt særligt i følelsen af tæthed. 

I disse fællesskaber er der også mange muligheder for at udfordre sig selv og lege med forskellige opgaver på andre måder, end man måske ville turde i en normal skole eller på et universitet. Det, at eksamenerne er skåret væk, gør, at man i højere grad tør at tage chancer, som måske vil fejle, fordi man ikke skal frygte en dårlig karakter. Derimod er man bare den erfaring rigere. 

StuderendeFordele ved at studere i udlandet 

Ved betalte skoleophold, om det er på højskole i Danmark, i udlandet eller en helt tredje form for skole, er fællesnævneren, at det er noget, folk selv har betalt for, og derfor er der en vis konsensus om, at alle er der for at få det bedste ud af det. Man har sammen valgt oplevelsen til, og det gør for mange, at der er stor sandsynlighed for, at alle er engageret i undervisningen, og alle vælger fællesskabet til i den grad, man hver især har mulighed for og overskud til. 

På disse ture finder alle deres plads i fællesskabet og oplever, hvordan det er at høre til frem for at passe ind. Derfor er det en god ide at tage chancen, låne pengene og rejse ud og opleve en verden, hvor der er plads til dig, som du er.