0
z159

Ligegyldigt hvem du er, så fortjener du noget flot lingeri, som DU kan føle dig forførende og sexet i. Det handler ikke om, hvilken størrelse, du har – lækkert lingeri er nemlig til alle kvinder, der ønsker at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Hvis vi spurgte mændene, ville ét af deres top-ønsker helt sikkert være, at alle kvinder ville fylde deres garderobe med frække blonder, attraktive bodystocking og selvfølgelig bundløse g-strengs-trusser i flotte farver. Ønsker du at forkæle din mand? Når du klikker på dette link, har du taget første skridt hen mod at forføre din mand på en måde, han aldrig vil glemme COTTELLI BLONDE PEEKABOO BABYDOLL PLUS SIZE. Eller skal du da se med herunder, hvor det skal handle endnu mere om flot undertøj.

Netstrømper

Den visuelle stimuli 

De fleste ved godt, at mænd og kvinders hjerner ikke er ens – vi reagerer simpelthen forskelligt alt efter hvilket køn, vi er. Mænd oplever generelt højere aktivitet i hjernen, når de eksempelvis ser kvinder i seksuelle henseender. Dette er altså med til at forklare, hvorfor mænd bliver så fascinerede af kvinder i frækt lingeri. Når kvinder iklæder sig noget sexet undertøj, bliver mændenes visuelle sans stimuleret på en måde, der får deres hjerner til at reagere, så de bliver påvirket følelsesmæssigt. 

Associationen til sex

En undersøgelse lavet med hanrotter, der parrede sig med hunrotter, hvor nogle var nøgne og andre var iført en jakke, har vist, hvordan hanrotterne efterfølgende er blevet ved med at vælge hunrotter med jakke på. Forskerne har konstateret en meget høj aktivitet i hjernerne på hanrotterne, når de parrer sig med de hunrotter, der har jakke på – ganske enkelt fordi, de bedst kan lide at parre rotter med jakke på frem for de rotter, der er nøgne. Rotterne forbinder disse jakker med sex, hvilket er det samme, der sker med mænd, som ser kvinder iført frækt undertøj: de associerer det med sex. 

 

Følelsen af at være unik

Hvis man spørger mændene selv, så forklarer de, at kvinder, der iklæder sig frækt lingeri, får dem til at føle sig som noget helt unikt. Mændene ved nemlig, at kvinderne køber disse frække sæt undertøj for at imponere dem og på den måde, får de følelsen af at betyde noget helt særligt for deres partner. Frækt lingeri kan medvirke til en følelse af anerkendelse. Samtidig kan undertøjet være med til at sætte gang i en fælles fantasi mellem parterne, fordi det giver mulighed for udklædning og rollespil.