0
z159

Synes du at dig og hunden trænger til at opleve nogle nye udfordringer. Måske du gerne vil lære den nogle nye tricks. Det kan være en sjov og udfordrende måde at være sammen med sin hund på. Noget som på den måde vil styrke jeres forhold til hinanden. Hunde elsker at lege og tricks er jo egentlig også en form for leg, men hvor de kan mærke at deres ejer bliver ekstra begejstret når de udfører dem rigtigt. Så gå ud og udnyt det lækre danske sommervejr, hvor det er dejligt at træne og hygge med sin hund.

Det skal være sjovt for hunden

Når man skaber et miljø hvor i det er sjovt for både ejeren og hunden at lave tricksene sammen, vil det i den grad motiverer hunden til at lære dem. Selvom det altid er nemmere at lære en ung hund nye tricks, så kan man også sagtens udvide repertoiret for en ældre hund. Hvis den allerede nu er vild med at lave tricks for og med en, vil den helt sikkert være endnu mere ivrig efter at lære nye tricks fremover, da den allerede ved hvor sjovt det er.

schæfer med pindMåden man viser sin hund at det den gør er rigtigt er ved virkelig at belønne den når den gør noget godt. Når man begynder på et nyt trick skal man til at starte med belønne hver gang hunden gør noget der minder om det man som ejer vil lære den. På den måde opfatter hunden at når den gør denne bestemte ting vil den blive belønnet, derfor kan man forfine handlingen så det bliver et decideret tricks.

 

En måde at sørge for at udfaldt bliver succesrigt kan være ved at vælger tricks og opgaver som hunden godt kan lide. Er det en meget aktiv hund, vil den nok synes det er sjovt at blive udfordret lidt fysisk. Derfor kan tricks som at hoppe op mod et træ eller rundt om flere træer og tilbage, være gode ideer.

Hvad er en passende belønning

Hvilken form for belønning der er bedst kommer helt an på ens hund. Det er vigtigt at vælge noget som netop din hund opfatter som en belønning. Det kan være at den bliver belønnet med at må have fri leg i en periode bagefter, eller måske den elsker at få en masse ros. Men det kan også være at en godbid er det bedste den ved. Som ejer kender du din hund bedst og ved hvad der vil motivere den mest til at lære nye tricks.

 

Det skal dog siges at netop godbidder ofte er en rigtig god måde at belønne handlinger med og selv her er der mulighed for variation. Du kan vælge nogle godbidder som indeholder ingredienser din hund absolut elsker, det vil kun gøre dens glæde ved at lave tricksene endnu større, for den vil virkelig længes efter dens belønning.

 

Måske det kan svare sig at gå ud og købe nogle ekstra lækre og gode godbidder, så du virkelig kan forkæle din hund med det allerbedste. Hvis du ikke allerede ved hvad slags der er din hunds ynglings, så kan det være at du først må prøve dig lidt frem ved at købe nogle forskellige varianter af godbidder. Bliv endnu klogere på hvad der er at vælge imellem på https://nordisk-hundeudstyr.dk/.

hund

Efterlad en kommentar