0
z159

Når man skal stå og finde ud af alt, når det kommer til boligindretning, så er stuen ofte et af de rum, som er mest spændende og inspirerende at indrette. Det er nemlig et stort rum, som bliver brugt til rigtig meget, men som ikke direkte har et praktisk formål, ligesom eksempelvis køkkenet og toilettet har.

Så når du skal til at indrette din stue, har du altså god mulighed for at give den gas på lige de områder, du har lyst til. Herunder kan du dog finde lidt inspiration til, hvad man vælger at indrette med i deres stue, og hvordan du kan sætte dit eget personlige præg på disse trends.

En lækker sofa

Et møbel, som stort set alle vælger at have i deres stue, er naturligvis en sofa – og gerne en stor en af slagsen. Sofaen er tit omdrejningspunktet i stuen, fordi det er her, man både kan se film, spille brætspil, få sig en god lur eller hvad man nu ellers kan finde på i dette lækre, bløde møbel.

Fordi sofaen netop er så vigtigt, er det også et godt sted at sætte dit personlige præg og altså vælge en sofa, som skriger dig. Det kan være, at du er heldig at finde en, som allerede er, som du gerne vil have den.

Ellers kan du kigge rundt og se, om der er en sofa, hvor du godt kan lide selve formen, og så kan du jo altid få den polstret til et betræk, der siger dig mere. Her kan du så kontakte Egedalpolstring, som netop kan hjælpe dig med polstring af dine møbler.

MOEBLER

Flotte og personlige plakater på væggene

Noget, som i den grad er blevet en trend, og som næsten er til at se, uanset hvilket hjem man kommer ind i, er plakater. Plakater i alle former og afskygninger er blevet meget moderne, fordi det er en hurtig måde at skabe et personligt udtryk på, samtidig med at det også er godt til at fylde de store, kedelige vægge ud.

For at det ikke bliver helt det samme, som alle andre har, kan du tænke lidt over, hvordan du vil sætte plakaterne op. Der kan måske være et slags farvetema, der går igen i alle plakaterne. Eller måske vælger du at sætte dem op på en sjov måde, så de er lidt forskudt af hinanden. Der er mange måder at gøre det på, så du må bare finde den, der virker bedst i din stue.

Bogreoler med inspiration

Hvis du har et par bøger, og måske endda er lidt af en læsehest, så er det også noget, som du sagtens kan gøre til en del af indretningen i din stue. Bøger er flotte at have stående fremme, så det kan du sagtens gøre, hvis det også er noget, du er passioneret omkring.

Find eventuelt nogle bogreoler, som passer godt til resten af din bolig, og så kan du jo eksperimentere lidt med, hvordan bøgerne skal stå. Skal det være den klassiske,

alfabetiske orden, eller skal de måske være delt op i farver? Der er mange muligheder.