0
z159

Når du starter på et nyt studie, er der nogle udgifter du måske ikke havde tænkt over. En af udgifterne er studiebøger som ofte er en dyr udskrivning. Det kan også være du har brug for en studiecomputer. I nogle tilfælde kan det endda være den skal kunne noget ekstra som i sidste ende er med til at gøre den dyrere. SU’en kan umuligt dække alle de udgifter du har ved studiestart. Du skal være heldig hvis der er nok til at leve af det.

Hvilke muligheder er der for finansiering af studiebøgerne?

De fleste studerende har ikke en stor opsparing som kan dække udgifterne i starten af studieforløbet. Derfor må du nok ty til andre metoder. Det kan være nødvendigt at finansiere dine bøger med et lån. Du kan tænke på det som en investering i din fremtid. Der er mange gode muligheder for at optage et lån online. Internettet er din redningsmand når det kommer til at finde et lån til dine studiebøger.

Det er en hurtig og nem måde at finde det bedste og billigste lån på. Du skal dog sørge for at have tænkt nogle tanker først. Der findes forskellige sider hvor du på en overskuelig måde kan finde det lån der passer til præcis dine behov. Med sammenligningstjenesten kan du få opdaterede oplysninger om nye lån i år.

penge_til_skole_bog

Dyre udgifter i starten af studieåret kan udlignes

Det er helt åbenlyst at der i starten af dit studieforløb er de fleste udgifter. Det er i den periode hvor du skal investere i bøger og eventuelt også en computer til studiebrug. Bøger til studiet kan variere meget i pris, både fra studie til studie, men også mellem de enkelte semestre. Der kan være semestre hvor det er nødvendigt at købe en hel bogpakke til flere tusinde kroner og så kan der være semestre hvor du bare skal supplere med en eller to bøger.

Det kan være forskelligt hvor meget du får brug for en computer på dit studie. Dog skal det siges at der er rigtig mange uddannelser hvor det er en essentiel del af forløbet. Det er derfor heller ikke helt ligegyldigt hvilken bærbar du køber. Det kan være en rigtig god ide at poste nogle ekstra penge i en god bærbar computer fra begyndelsen.

Mange uddannelser varer 2-5 år og hvis du investerer i en computer der kan holde hele den periode, undgår du at skulle ud og købe en ny i slutningen af forløbet. Det kan være meget forskelligt hvad computeren skal kunne til de enkelte uddannelser, så det er en god ide at finde ud af hvor dine penge er bedst givet ud.

penge_til_skole

De bedste lånetilbud til dig

Find først ud af hvor mange penge du har brug for, for at dække dine udgifter til studiebøger, computer og andre ting. Når du har dannet dig et overblik over det, kan du se på hvor meget du skal låne. Det kan være du har noget af beløbet eller dine forældre kan give et tilskud.

Når du har fundet ud af hvor meget du skal låne, kan du så kigge på nettet. Du kan gratis ansøge om et lån. Lån penge nu og hav den klar i morgen. Lånetilbuddet skal selvfølgelig overvejes inden du endeligt takker ja til det. Med et lån kan du fordele dine udgifter til studiebøger ud på hele året i stedet for at betale alt på en gang.

Efterlad en kommentar