0
z159

Du har måske hørt om ordet før, kryptovaluta. Det er blevet et mere og mere vigtigt fænomen og det kommer med en vis garanti til at være endnu vigtigere i fremtiden. Der er dem, så var smarte og allerede er begyndt at investere i kryptovaluta og så er der alle de andre. Det kan være, at du skal være en af dem, som ingen længe begynder at investere også, men i alle tilfælde, så er det vigtigt, at du ved hvad kryptovaluta er. Det er nemlig ikke alle som gør og der er også dem, som tror de ved, hvad det er, men ikke har ret. Kryptovaluta er nemlig en spøjs ting. Læs med her for at finde ud af hvorfor.

BitcoinsHvad er kryptovaluta

Måske har du spurgt dig selv dette spørgsmål før. Måske har du aldrig fået svar på det. Hvis det er tilfældet, så er du heldig i dag. Kryptovaluta er på en måde digitale penge. Kort og godt. Det er værdi, som du har digitalt. Du kan ikke få det i fysisk form, som andre valutaer. Det findes kun inde i systemet. Det skal forstås på den måde, at det er lige vores danske kroner. Hvis man sammenligner vores danske kroner med amerikanske dollars, så kan man se, at det er to forskellige valutaer, to forskellige former for kontanter eller penge. Så er kryptovaluta blot det man kalder alle disse digitale valutaer. For der findes nemlig mange forskellige.

Der kan laves uendeligt mange forskellige kryptovalutaer. Dette er også hvorfor man skal passe på, hvis man vil putte penge i kryptovaluta. En del af dem er ikke rigtige valutaer, men fup fra folk, som vil stjæle dine penge. Derfor kan det være et mere sikkert valg, ikke at starte på kryptovaluta alene.

Bitcoin sammen med sedler

Kryptovalutaen som alle kender – Bitcoin

Hvis du ikke har hørt om ordet kryptovaluta, så har du i hvert fald på et eller andet tidspunkt hørt om bitcoin. Bitcoin blev rigtig stort tilbage i 2009, da det blev oprettet og det er vokset lige siden. Det blev hurtigt populært og det er ganske udbredt i dag, især iblandt investerer og lignende. Grundet til at det blev så populært, er at det kan bygge videre på tidligere ideer, så det hele tiden er opgraderet og moderne. Det vil hele tiden være det nyeste indenfor det nyeste. Dette gør det til en rigtig smart kryptovaluta og et af de bedste alternativer derude på markedet.