0
z159

Igennem dit liv, får du mange ting at vide om, hvordan du bliver klogere, smartere, hurtigere og bedre. I skolen lærer du at regne. Til træning lærer du at bruge din krop og blive bedre. Men faktisk er det allerbedste at lære at forstå sin egen krop og lære at finde velvære i dagligdagen. Velværen omkring din egen krop bygger nemlig en platform. Jo større denne platform er, jo større sandsynlighed har du for at blive klogere, smartere, hurtigere og bedre. Men det hele starter med en sund krop og et højt velvære. Læs mere her om, hvordan du finder dette. 

Dyrk mindfulness

Ligeså vel som du træner dine ben, når du er ude og løbe, så kan du træne din hjerne. Din hjerne skal dog ikke trænes til at kunne klare mere, men derimod trænes til at kunne slappe helt af. Hvis du formår at lære din hjerne at koble fra, vil den i sidste ende også kunne præstere mere. Det er lidt en omvendt funktion, men om ikke andet en meget effektiv og let måde at træne sig selv på.

Mindfulness er en god træningsmetode. Det handler om at finde ind til dig selv og flyde ud et sted, hvor du ikke påvirkes af stress og bekymringer. Det lyder måske kompliceret. Det er det ikke. Det handler om din vejrtrækning. Hvis du kan sætte dig ned og kun fokusere på din vejrtrækning i en rum tid, så er du allerede godt på vej. Start med 5 minutter, og udbyg så dag for dag. Øvelsen er guld værd. 

Plej din krop 

Velvære handler bestemt ikke kun om at pleje sindet. Det handler også om at pleje dig selv. Din krop er nemlig en vigtig del af, hvem du er. Dette er vigtigt at lære sig selv. 

Der er mange måder at pleje din krop på. Du skal med tiden finde ud af med dig selv, hvad der giver dig velvære. Måske er det en tur hos frisøren. Måske er det et langt karbad. Måske er det plejning af din hud. I sidstnævnte tilfælde er det vigtigt at vælge de helt rigtige produkter. Der er nemlig forskel på, hvad du kan vælge at pleje din hud med. Mange mærker indeholder tilsætningsstoffer, der ikke gør noget godt for din hud. Vælg med omhu. Du kan læse mere om, hvad produkter med vegetabilsk olie kan gøre af gode ting for din hud, hvis du trykker på linket.

glad-madSpis mad der gør dig glad

Det lyder muligvis som en kliché, men om ikke andet, så er det sandt. Velvære handler nemlig i den grad også om at spise mad, der gør dig glad. Og i den grad om at spise mad, der får dig selv til at føle velvære. Slip tanken om, at du skal ligne en supermodel. Spis noget mad, der får et smil frem på dine læber. Spis noget mad, der får dig til at få det godt med dig selv. Det vil hjælpe dig med at højne dit kropslige velvære.