0
z159

Hvad passer bedre til en sommeraften end en forfriskende og lækker gin? Det er svært at svare på. Man kan nærmest mærke stemningen i luften, når man forestiller sig en varm sommerdag, der afsluttes på terrassen. 

SommerÅrstidens favoritter

Det er stadig lunt udenfor og tiden er nu sat af til en nedkølende drink, der lige agerer prikken over i’et. 

Det er sådan nogle stunder, man drømmer sig tilbage til, når man i vintermånederne sidder i kulden og savner de lysere tider. 

En kold drink associeres nemt med sommer og sol, så det er som om, at stemningen automatisk glider gennem kroppen, når man tager den første tår af sin hjemmeblandede drink. 

Hvor man i efteråret og vinteren har en tendens til at indtage tunge, krydrede, varme måltider, søger man i stedet om sommeren hen til diverse salater og generelt en mere let spise. 

Det samme gælder drikkevarer. Der er intet bedre end at åbne en flaske stuetempereret rødvin en kold aften og få varmen gennem den tunge alkohol.  

Noget til enhver smag

At drikke drinks er en lækker måde at indtage alkohol på – det smager dejligt og det er nemt at drikke. 

Der er mange måder at lave en drink på, og derved er der også altid noget til enhver smag. Ikke alle er vilde med den klassiske øl eller smagen af vin, og selvom der findes mange varianter, kvaliteter mm., er grundsmagen ikke for alle. Man kan ikke på samme måde putte drinks i en bås, da de findes i så mange forskellige former. 

Det kan være, at man er til de søde sager såsom strawberry daiquiri og filur, eller også er man mere ovre i den læskende, friske smag, der kunne findes i en lækker gin og tonic eller dark ‘n’ stormy. 

SalatEn base, mange drinks 

En drink kan passe til de fleste sammenkomster, for der er stor forskel på, hvilken drink, man vælger at servere. 

Det kan dog også hurtigt blive et både omfattende og dyrt projekt, hvis man skal købe ingredienser til mange forskellige drinks. Hvis man har en lang aften foran sig, kan det blive trættende i længden at indtage den samme væske, og derfor er det smart at kunne lave forskellige drinks. 

Det lyder som en bedrift, men man kan dog være klog. Mange drinks indeholder den samme base, så ud fra den kan man mixe to drinks sammen med brug af samme flaske spiritus. Eksempelvis består både mojito og daiquiri af lys rom.