0
z159

Mange forbinder det at drive en blog med kendisser, som skriver om deres personlige liv. Dette er naturligvis også tilfældet, men det er kun et enkelt eksempel på, hvad en blog kan være. I virkeligheden er det kun din fantasi, som sætter grænserne for, hvordan din blog skal se ud, og hvad den skal handle om. 

Hvis du er interesseret i at skabe din egen blog, men er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang, så læs med her og få nogle gode råd til hvordan du nemt får sat gang i en gratis blog med wix.com. 

BlogindlægFind et emne at skrive om 

Det allerførste som du bør gøre, det er at vælge, hvad din blog skal handle om. Det er som sagt kun din fantasi, som sætter grænserne for, hvad din blog kan handle om. Mange kendte bloggere skriver om deres personlige liv, men det behøver du slet ikke, hvis dette ikke er noget for dig. 

Du kan f.eks. skrive om det, som du arbejder med eller er interesseret i. Det kunne f.eks. være politik, videnskab eller madlavning; du behøver altså ikke fokusere på dig selv i bloggen. 

Ønsker du derimod, at din blog skal være en platform for dine tanker og ideer, så kan du også sagtens skrive om dette. Måske tænker du, at dit liv ikke umiddelbart virker specielt spændende, men dine læsere kan netop være interesserede i at høre om dine tanker omkring diverse emner. 

Skab en gratis blog med wix.com 

Når du vælger hvilken platform, du vil bruge til at udgive din blog på, så er der nogle ting, som du bør tage højde for, f.eks. hvilken pris du er villig til at betale. Det er ikke alle blogplatforme, som der er gratis at bruge, og det kan dermed godt blive dyrt for dig, hvis du ikke er opmærksom på dette. 

Det er derfor oplagt at bruge en side, som er gratis. Du kan starte en gratis blog med wix.com. Denne side tillader dig at designe din blog, præcis som du ønsker. Du har nemlig mulighed for at vælge imellem over 500 forskellige designs. 

Når du skaber en gratis blog med wix.com, så får du også muligheden for at uploade alle de billeder, som du ønsker såvel som en beskrivelse af bloggen. På denne måde kan du både skabe et smart og funktionelt design, som samtidig tillader dine læsere nemt og hurtigt at få et indtryk af indholdet på din blog. 

Du kan læse mere om, hvordan du skaber en gratis blog med wix.com her.

Planlæg indholdetLæg en plan

Øvelse gør mester; dette ordsprog gør sig også gældende, når du starter en blog. For at undgå at dine første blogindlæg bliver rodede og kaotiske for dine læsere at læse, så er det godt fra starten af at lægge en plan for dit indhold. 

På denne måde får du skabt en rød tråd igennem dine blogindlæg, og det bliver dermed nemmere for dine læsere at følge med i de informationer og historier, som du vælger at dele med dem. På denne måde øger du sandsynligheden for, at læserne vender tilbage til din blog flere gange.