0
z159

Mange af os lytter til lydbøger, da det er nem, hurtig og alsidig måde at få ”læst” bøger på. Om du er til krimier, science-fiction eller noget helt tredje, så er der med garanti en lydbog, der passer til dig. Men det behøver ikke kun være for ren fornøjelses skyld – man kan nemlig også lære ved at lytte til lydbøger.

Undersøg markedet for lydbøger

Find først ud af hvilken udbyder af lydbøger, du vil bruge i forbindelse med læring med lydbøger. De forskellige udbydere har oftest i titusindvis af lydbøger, så mon ikke du også kan finde en lydbog, der passer til dig. Find ud af hvad du vil bruge pr. måned i abonnement, og find derefter den udbyder, hvor du kan få flest mulige lydbøger for dit budget. De fleste lydbogstjenester tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan lære deres apps og programmer at kende, samtidig med at du kan udforske deres – med garanti – store udvalg af lydbøger. Og hvem ved – måske finder du i din søgning efter den perfekte lydbog, en helt ny genre, som du aldrig havde forestillet dig var noget for dig?

Lydbøger til læring

Hvis du ønsker at lære noget, samtidig med du lytter til lydbøger, er der en smart måde at finde den perfekte lydbog på. Ønsker du eksempelvis at lære om hjernen, så kan du søge på nettet efter bøger om hjernen. Når du har fundet en bog, der virker spændende, så Googler du navnet på bogen + lydbog. Findes bogen i form af en lydbog, så dukker den op som noget af det første på Google, og du kan her se hvilken udbyder af lydbøger, der har den bog. Ønsker du også at lære om meditationen, så benytter du samme fremgangsmåde. Når du har lavet dig en liste over lydbøger, kan du se hvilken udbyder der tilbyder flest af de lydbøger du er interesseret i. På den måde kan du få mest muligt for dine penge, og du behøver ikke blive skuffet over at en lydbogsudbyder ikke har en lydbog, du havde håbet på. De fleste lydbogstjenester tilbyder også en gratis prøveperiode, så du har faktisk mulighed for at lytte gratis til dem.

Lydbøger til underholdning

Der findes hundredetusindevis af lydbøger på markedet – ligegyldigt om det er til læring eller blot til underholdning. Er du på udkig efter gode lydbøger til underholdning er du heldig – for dem er der massevis af!  Tag eksempelvis et kig på Gratislydbog.dk, som hjælper dig med at finde de bedste lydbøger, der giver god underholdning. Her er det muligt at sortere efter genre, så du altid kan finde en lydbog, der passer perfekt til, hvad du gerne vil høre.