0
andre

Mangler dit barn hjælp til lektierne?

Af 21. marts 2022oktober 18th, 2023Ingen kommentarer
z159

Dette indlæg er sponsoreret 

 

Hvadenten man er et barn eller et ungt menneske, kan det sommetider være udfordrende at få lavet sine lektier, særligt hvis det er ekstra krævende. Nogle elever har svært ved at følge med i ét enkelt eller flere fag, og her kan det være en kamp for eleven at finde motivationen og gejsten for at fortsætte. Som forælder er det svært at vide, hvordan man kan hjælpe bedst muligt, så hvis du står i denne situation, så læs med her. 

Få hjælp til lektierne  

Lektier Online finder du virksomheden GoTutor, der tilbyder lektiehjælp til både børn og unge. Det kan være en fordel at benytte dig af hjælp udefra, hvis dit barn har svært ved at klare lektierne til ét eller flere fag. Hos GoTutor består teamet af yderst dygtige og erfarne undervisere, som er blevet ansat på baggrund af flere parametre. Der er lagt vægt på deres personlighed, pædagogiske evner og deres faglige kompetencer, så det sikres, at de formår at yde den bedste hjælp til dit barn. De kommer fra forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, men fælles for dem alle er, at de har fået topkarakterer i de fag, som de underviser i, samt at de brænder for at undervise. 

Lektiehjælp kan gøre en forskel

Mange børn oplever desværre, at hvis de har problemer i forhold til at følge med på det faglige niveau i skolen, kan det gå ud over deres selvtillid og deres trivsel. Dette er GoTutor særdeles opmærksomme på, og derfor skræddersyer de deres forløb, så det passer til dit barns behov. De har fokus på, at der skal være en god relation mellem barn og underviser, så dit barn kan føle, at der er skabt trygge rammer. Hos GoTutor forsøger de at give dit barn gode succesoplevelser ved at hjælpe dem og vise dem, at de kan mere, end de tror. På den måde bidrager de til at booste dit barns selvtillid. Lektiehjælp kan dermed på mange måder gøre en kæmpe forskel for dit barn. Det er desuden vigtigt at være opmærksom på, om der kan ligge en bagvedliggende grund til, at dit barn har problemer med lektierne. Nogle kan nemlig være ordblinde, uden at det er blevet opdaget. Her er det vigtigt, at det opdages så tidligt som muligt, så dit barn kan blive tilbudt særlig undervisning

 

Hvad tilbyder GoTutor? 

GoTutor tilbyder hjælp til fag i folkeskolen. Det er meget forskelligt, hvilke fag, der volder problemer for eleverne, så derfor tilbyder GoTutor hjælp til alle fag på folkeskoleniveau. Desuden tilbyder de også hjælp til alle fag på gymnasialt niveau, hvadenten der er tale om STX, HHX, HTX eller HF.