0
z159

Selvfølgelig skal studenten have en lille – eller måske en stor – gave, der skal markere, hvor stort det er, at studenterhuen nu endelig er i hus. Det er en så stor dag for studenten og for studentens familie, at der må noget festlighed til for at fejre, at det store mål nu er nået.

Hvad giver man så i studentergave?

Det er der sådan set ikke rigtig nogen regler for.

Nogle giver en gave, der kan være et minde for livet, som et smykke, en særlig genstand eller noget andet, som modtageren kan gemme mere eller mindre resten af livet.

Andre vælger at gå helt andre veje med deres studentergave. Så kan der for eksempel blive givet en rejse, et faldskærmsudspring eller en anden form for unik oplevelse. Det kan blive til et særligt minde, som studenten kan gemme i sit hjerte resten af livet.

Andre igen vælger at give en pengegave. Det er jo en klassiker. Penge kan en student altid bruge, og så kan han eller hun selv vælge, hvad de skal bruges til.

Vakler du lidt imellem, om du skal give den ene eller den anden form for gave, så se gerne efter en god idé til en perfekt studentergave til den, som du gerne vil begave.

Tænk på den glade modtager af studentergaven

Når du overvejer, hvilken gave du skal give studenten, så tænker du nok på, at denne gave skal være noget helt særlig. Den må gerne afspejle dig og det forhold, som du har til studenten. Det er absolut også en rigtig god vinkel.

Du bør dog også tænke på modtageren. Sæt dig i hans eller hendes sted, og tænk på, hvad vedkommende ville sætte mest pris på.

En studentergave kan nemlig meget vel være en meget personlig gave. Og det kan også godt være en ret fornuftig gave.

Det kan sådan set også godt være noget helt crazy, hvor du virkelig tænker langt ud af boksen. Det kan være ret sjovt. Her skal du dog være meget sikker på, at gaven nu også falder i god jord hos modtageren. Er du i tvivl om det, må du nok hellere droppe idéen.

Hvis du giver penge i studentergave

Foretrækker du at give studenten en pengegave, så kan den jo gives på mange forskellige måder. Det kan være, at du synes bedst om at give dem i en helt plain hvid konvolut med navn og flag på. Det kan også godt være, at du gerne vil gøre lidt mere ud af det.

Penge er jo stadigvæk penge, men du kan måske pakke dem ind på en alternativ måde. Det kunne jo være på en måde, som relaterer til modtageren.

Her er der gode muligheder for en kreativ sjæl for at få en pengegave til at blive en meget personlig studentergave.

Du kan i hvert fald være helt sikker på, at din gave falder i god jord. Det er altid godt med penge til en student. Uanset, hvordan de så end er pakket ind.

Efterlad en kommentar