EducationDenmark er et læringssite, hvor vi underviser i alt det, du gerne vil vide. Vi gør en dyd ud af at møde læserne, der hvor de er, så alle føler sig velkomne, og alle kan finde undervisningsemner, som de synes er interessante.

Undervisning på højt plan

Som nævnt bliver du kun undervist i det, du gerne vil og bør vide her på hjemmesiden. Du kan lynhurtigt scrolle rundt på siden og finde de emner, du synes er interessante og blive klogere på emner, der tiltaler dig. Du kan ligeledes få et overblik ved at klikke dig igennem vores kategorier og se, hvilken undervisning der kunne være interessant for dig.

Vi skriver altid nærværende og i øjenhøjde – og i et sprog der er til at forstå. Vores artikler er korte og præcise, så du hurtigt kan få en indføring i emnet og eventuelt finde ud af, om det er et område, du gerne vil dykke yderligere ned i.

Vi skriver om alt fra erhverv, økonomi og finans til trends, rejser og kærlighed. Vores skribenter har hver deres spidskompetencer, så du er sikker på, at artiklerne skrives af mennesker, der brænder for emnet, og som ved, hvad de taler om.

Vi opfordrer ligeledes alle til at tage en uddannelse, og derfor skriver vi også en del artikler om både uddannelse og skole men også generelt om adgangen til information. Det er vigtigt at lære hele livet, og det er med det udgangspunkt in mente, at vi er her.

Hvad skal du vide – og hvad skal du ikke vide?

Vi skriver om alt det, du skal vide – og vi holder os fra at skrive det, du ikke skal vide. Vi favner dog bredt, og vil gerne tage imod alle typer læsere her på siden. Vores mål her på siden er at lære fra os og give vores læsere undervisning i netop de ting, som de gerne vil vide. Disse emner kan variere fra person til person, og netop dét vil vi gerne imødekomme.

Hvad end du gerne vil lære at spille på casino, få en grønnere hverdag eller tage et valg om en uddannelse, så er vi her for at hjælpe dig på rette vej, så du bliver klædt godt på, hvor end du skal hen.

Hvilke emner kan vi lide?

Det er faktisk ganske få emner, som vi ikke vil skrive om her på siden. Det skyldes, at vi gerne vil have, at alle skal føle sig velkommen her, og alle skal føle, at de lærer noget ved at være her. Det betyder, at vi skriver bredt inden for en lang række af emner, så der er noget for enhver smag. Hvad der interesserer én person, interesserer måske ikke en anden person, men vi kan garantere, at vi har bunkevis af lærerige artikler til alle.