0
z159

Vi kender alle til den kedelige situation, når måneden er ved at være omme, SU’en er blevet brugt på husleje, mad og tøj og der ikke er flere penge til at købe den der fede T-shirt eller et par nye solbriller. Hvis du blot følger disse simple tips til opsparing og et bedre overblik over dit pengeforbrug, kan du snart få råd til meget mere end før, endda store udlandsrejser eller depositum til en lejlighed for dig selv. Det handler blot om at gøre op med dine gamle forbrugsvaner samt at kigge mod fremtiden ved at begynde at investere i aktier og oprette højrentekonti i banken.

armbaandsurLæg penge til side og tjen på dem

Første skridt på vejen mod en bedre økonomi er at skære alle unødvendige udgifter væk og lave budget over dit pengeforbrug. Dette er en vigtig vane at få sig, især når man stadig er ung og studerende. Hvis du opretter en bankkonto specifikt til opsparing og lægger et vist antal penge ind, er du allerede godt på vej til en sundere privatøkonomi. Før du ved af det, har du ’tjent’ flere penge ved bare at lade dem sidde i din højrentekonto! Du kan også overveje at investere, hvilket ikke er så kompliceret som så med en pålidelig bankrådgiver, som vil give dig utallige gode og specifikke råd om fordelene ved at være kunde i netop din bank.

Gør studielivet sjovere

Umiddelbart kan budgettering og økonomisk begrænsning måske lyde virkelig ærgerligt, især når man er studerende, der gerne vil have det sjovt ved siden af studierne. Men du hurtigt opdage, hvor meget overskud du vil få i hverdagen uden stress over potentiel minus på bankkontoen. Med et let overskueligt overblik over dit pengeforbrug, vil du helt automatisk bruge dine penge mindre spontant og mere fornuftigt. Snart kan du tage på udflugt med vennerne eller købe en rejse til drømmedestinationen med god samvittighed, idet du ved, at det passer ind i budgettet uden du skal gå på kompromis med resten af dine udgifter. 

OpsparingBrug dine penge på de fede ting

I stedet for at spinke og spare i slutningen af måneden, kan du – efter længere tid med højrenteopsparing og investering – nu bruge dine penge til at belønne dig selv for at få gode vaner, der har langtidsvarende påvirkning på både dig og din pengepung. For at blive endnu mere effektiv med din dyrebare tid, kan du købe et flot Seiko ur i tidløst design. Med et Seiko ur er du altid sikret et armbåndsur i høj kvalitet, hvilket også i sig selv er en investering for mange år. Læs mere om Seiko-ure her. Nu vil du altid kunne holde øje med tiden og aldrig mere misse en aftale med hverken din bankrådgiver eller vennerne!