0
z159

Er der noget, der er frustrerende at bruge penge på, er det parkeringsbøder. Og det er ikke nogen hemmelighed, at den bedste måde at undgå parkeringsbøder på, er ved at lade være med at parkere ulovligt. Men der er engang imellem nemmere sagt end gjort. Især hvis man oplever, at den parkeringsplads, der er tiltænkt en, ofte er optaget. Men der findes en løsning i form af opsyn af parkeringsplads – og så kan det endda gøres gratis. Læs mere nedenfor.

Tom parkeringspladsOpsyn af parkeringsplads

Har man indrettet et parkeringsareal specifikt tiltænkt en bestemt gruppe – det kan være en parkeringsplads ved en virksomhed eller lignende, er det enormt frustrerende at opleve, at parkeringspladserne ofte optages af andre end dem, de er tiltænkt. Men der findes en løsning – nemlig parkeringsopsyn. Med parkeringsopsyn kan du sikre dig, at parkeringspladserne kun bruges af dem, der rent faktisk skal bruge dem. 

Hos COPARK tilbyder de gratis parkeringsopsyn for både boligforeninger og virksomheder. Har du enten en virksomhed eller en boligforening med en tilknyttet parkeringsplads, som skal være forbeholdt beboerne eller medarbejderne, kan du derfor få stor glæde af COPARK. De holder helt omkostningsfrit opsyn med din parkeringsplads under præcis de forhold, du ønsker. Du kan altså selv bestemme, hvad rammerne og reglerne på parkeringsarealet skal være. Det er eksempelvis dig, der bestemmer, hvem der har adgang til parkeringspladsen, hvilke biler der registreres, og hvordan der eventuelt skal betales for parkeringen. Samtidig har du mulighed for at få en del af de gebyrindtægter, der genereres på parkeringsanlægget. Og COPARK står for omkostningerne i forbindelse med både skiltning, etablering og den daglige drift af parkeringskontrollen på området. Og vigtigst af alt, så sikrer du dig, at der altid er en parkeringsplads til dem, der rent faktisk skal have en. Du får altså den fulde pakke og komplette løsning helt gratis – og endda med mulighed for at tjene lidt på det. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke.

parallelparkeringParkering er især problematisk i storbyer

Man skal ikke have besøgt mange storbyer for at vide, at det er her, parkeringsforholdene er absolut dårligst. Der færdes mange mennesker i byerne, kører mange biler igennem, og folk har generelt mange gøremål, hvor det er nødvendigt at standse og parkere. Det skaber rift om parkeringspladserne, og har man en privat parkeringsplads i en by som København, vil man derfor sandsynligvis ofte opleve, at den benyttes af uvedkommende eller af andre end dem, parkeringspladsen er tiltænkt. Derfor kan parkeringsopsyn i byerne være særligt relevant. Men så er det godt, at COPARK er et parkeringsselskab i København, som derfor kan hjælpe dig med at varetage din parkeringsplads i netop landets største by. På den måde kan du sikre dig, at der altid er en ledig parkeringsplads, når du har behov for det. Virksomheden benytter sig udelukkende af uddannede parkeringsvagter, som ved, hvad de foretager sig, og hvordan de skal håndtere forskellige typer af situationer. Skulle der opstå overensstemmelser af den ene eller den anden art på dit parkeringsområde, ved de altså også, hvordan man skal agere. Med andre ord kan du føle sig fuldstændig tryg ved, at alt bliver varetaget, som det skal.