0
z159

Gambling med poker og kortspil kan være en god og sjov måde at vinde lidt ekstra penge på. Det kan også være et sjovt tema til en mandeaften med gode venner og en lækker øl, et godt glas vin og noget god mad. 

Der er en masse muligheder, dog er der nogle ting, du bør vide, før du kaster dig hovedkulds ud i poker og kortspil. Læs med her og få alle de informationer, du skal bruge! 

Kort_spilHvad er poker og kortspil?

For at kunne spille kortspil, men i den grad også poker, er der selvfølgelig noget helt basalt viden, du har brug for, for at kunne gamble succesfuldt. 

Poker er et kortspil, der faktisk findes i mange forskellige former og varianter. De mest populære spil er uden tvivl Hold’em og No Limit Texas – det er også disse, man oftest ser og hører om for eksempel på tv. Fælles for alle de forskellige former for pokerspil er, at der altid vil være en såkaldt ”tvungen indsats”, hvor du som spiller skal satse for at kunne vinde hele puljen. Det er i princippet lige meget, hvad I spiller om, så længe der er noget at vinde og gamble med.

Du kan blandt andet læse mere om pokerregler hos pokernyheder.io.

Kort_og_poker_spilKend de faste udtryk 

Når du skal spille forskellige former for poker og kortspil er det enormt vigtigt, at du kender til de basale regler og udtryk. Hvis du kommer til at bruge det forkerte udtryk, eller ikke forstår betydningen af et udtryk, kan det hurtigt komme til at koste dig sejren og en potentiel stor gevinst.  

Et meget vigtigt og basalt udtryk er for eksempel ”dealer”. Dealeren i poker er den, der deler kortene ud fra starten af spillet. De to første personer, der sidder til venstre for den såkaldte ”dealer” vil blive tildelt titlerne ”small blind” og ”big blind”. 

Et andet vigtigt udtryk i poker og kortspil er udtrykket ”blinds”. Blinds betyder i poker ”tvungne indsatser”. Bliver udtrykket brugt i en runde, betyder det, at personen lige til venstre for dealeren skal betale indsatsen, der svarer til en ”small blind”. Herefter skal personen til venstre for den, der har titlen ”small blind” betale det dobbelte af, hvad small blind betale.

Det lyder måske som et svært og indviklet spil, men når du først får det lært, vil du og dine venner med garanti elske det!