0
z159

Kombiner det bedste fra den analoge og den digitale verden. Der er gode nyheder til dig, der elsker at fange og forevige de gode stunder med et polaroidkamera, og samtidig ønsker at dele dem med venner og familie. Nu kan du kombinere den øjeblikkelige fremkaldelse af et fysisk billede med deling på de sociale medier.

Polaroid Socialmatic gør det nemt at dele dine unikke billeder på Instagram, Twitter og Facebook. Kameraet har netadgang og giver dig mulighed for direkte upload.

polaroid_kamera_billeder_

Tag fortiden ved hånden og gå ind i fremtiden med den nye teknologi. Samtidig får du naturligvis glæde af polaroidkameraets klassiske egenskaber, nemlig det hurtigt fremkaldte personlige minde, som kan bruges til mange formål, som fx dekoration af hjemmet eller personlige gaver og hilsner.

Få hurtigt personlige billeder af god kvalitet med et polaroidkamera

Med et polaroidkamera kan du nemt og hurtigt tage personlige billeder af god kvalitet. Et tryk på udløseren og kort efter har du dit fysiske minde om en god hyggestund eller en sjov oplevelse i hånden. Husk at være opmærksom på lys og eksponering, så du kan udnytte polaroidkameraet bedst muligt.

Du kan med fordel bruge lidt tid på at blive fortrolig med dit polaroidkamera, det har nemlig andre funktioner end dem, du kender fra fx smartphones og digitale kameraer. Du kan også tilføje tekst og grafik, inden du printer billedet. En beskrivende tekst gør det nemmere at huske situationen, når du kigger på billederne eller glæder dig over dem sammen med venner og familie.

Del billederne fra dit polaroidkamera på de sociale medier

Det klassiske polaroidkamera giver dig det fysiske billede på ingen tid. Nu kan du med Polaroid Socialmatic nemt give dine polaroidbilleder videre og dele dem med venner og familie på Instagram, Twitter og Facebook via direkte upload. Det gør det nemt at holde kontakten, selv hvis I er ude at rejse eller bor langt fra hinanden.

Her kan I mødes i det digitale univers og dele de gode oplevelser og hyggelige øjeblikke med hinanden. Med et sådant polaroidkamera går fortiden og fremtiden hånd i hånd, og det fysiske er tæt forbundet med det digitale. Den digitale deling af billederne foregår nemt og enkelt direkte fra kameraet, som har Wifi og Bluetooth. Desuden har kameraet en god portion intern lagerplads og mulighed for at gemme billederne på MicroSD.

Et personligt præg med polaroidbilleder

Når du bruger et polaroidkamera får du unikke og personlige billeder, som du fx kan bruge til at indrette dit hjem. Med en lille tekst i bunden kan du notere dato og sted eller tilføje en lille kommentar, inden du printer billedet ud. En personlig billedvæg eller et ophæng skaber hygge og grobund for udveksling af gode minder.

Et skønt polaroidbillede kan også være den perfekte gave, når du ønsker at glæde en, du holder af. Eller du kan sende det som et julekort eller en fødselsdagshilsen. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser. Det er bedst at gemme de printede polaroidbilleder et mørkt sted, så sollyset ikke forringer deres kvalitet.

Efterlad en kommentar