0
z159

Fotografi er et erhverv med flere facetter, men ofte specialiserer en fotograf sig i én ting. En fotograf har udstyret i orden og professionel viden, der hjælper dig med at få dit drømmemotiv i hus. Både virksomheder og privatpersoner nyder godt af billeder taget af en fotograf.

Boligfotografi

Du har sikkert dånet over mange smukke billeder i diverse boligmagasiner, på blogs og i aviserne gennem tiden. Det er selvfølgelig altid en fotograf, der står bag dem.

En fotograf tager dog ikke kun billeder af polerede hjem fyldt med designermøbler og nips-ting. Fotografer kan også tage billeder af smukke bygninger som Aalborg Sygehus eller AROS i Aarhus. Billedmaterialet kan enten sættes til salg eller bruges til pressemeddelelser, hjemmesider eller portfolio for fotografen selv.

arkitekturBygningsfotografi er en særlig kategori for sig selv, men er meget populært i større byer hvor nyere arkitektur hersker. Isbjerget på Aarhus Havn er blandt andet et feteret motiv for fotografer på grund af sin usædvanlige struktur.

Brug en fotograf til ansøgninger

Søger du job, er du ved at skrive en ansøgning til dit nye studie eller leder du efter en ny lejlighed? Uanset hvor og til hvad du håber at komme i betragtning, er det vigtigt at vise sig fra din bedste side. Derfor kan det være en fordel at få taget nogle professionelle billeder af en fotograf. Så er der står på opstillingen, det helt rigtige lys og du får sendt det signal, du ønsker.

Leder du f.eks. efter en ny bolig, især i større byer, er der ofte mange om buddet. Her kan det være en fordel at du på dit profilbillede eller ansøgning viser dig som soigneret, moden og ansvarlig på dit billede, uanset om du søger gennem en boligportal eller direkte til en privat udlejer. De færreste vil leje ud til folk, der ikke har vedhæftet et billede eller i værste fald fremstår upålidelige.

Gode råd når du vælger fotograf

Sørg først og fremmest for at gøre din research på forhånd. Der findes mange fotografer på markedet, og nogle er bedre til din opgave end andre. Der findes eksempelvis fotografer med speciale i babybilleder, så derfor kan du sikkert finde en bedre fotograf til din opgave, hvis du skal have taget produktbilleder til din hjemmeside. De fleste fotografer har en portfolio tilgængelig på internettet. Her kan du danne dig et overblik over fotografens stil og evner, inden du bestiller en tid.

bryllupsfotografHusk desuden altid at bestille tid i god tid i forvejen, særligt hvis du f. eks skal have taget bryllupsbilleder i højsæsonen for at blive gift.

Efterlad en kommentar