0
z159

Der er rigtig mange, som studerer på alverdens forskellige uddannelser. Der er rigtig mange, der synes, at det er skønt at studere, fordi det måske både er spændende emner og noget, man kan bruge i fremtiden, men de fleste vil også løbe ind i perioder, hvor det ikke lige er en dans på roser. Derfor er det altså vigtigt, at man også er god til at have nogle hobbyer, som kan give lidt mere dimension til ens liv – så det hele ikke bare handler om skole.

Få tid til en hobby eller to

Når man er i gang med at studere, så kan det næsten føle som om, at skole både er ens arbejde og hobby. Man bruger så meget tid på det, og fordi der også er mange studier, der har en eller anden form selvstudie, så skal man også være god til at bruge sin tid fornuftigt, hvilket kan gå ud over fritiden.

Her er det altså rigtig godt, hvis man kan få arrangeret sine dage, så man netop har tid til at have nogle fritidsinteresser. Det behøver selvfølgelig ikke at være store interesser, der kræver alverdens tid, men hvis man blot kan finde nogle små aktiviteter, som man lige kan bruge en eftermiddag på en gang imellem, så er det rigtig fint. Det kunne være for eksempel være at strikke, træne eller den slags ting, som faktisk er meget populære, og som passer godt sammen med en hverdag, hvor man også studerer.

Brug tid med dem, du kan lide

For de fleste mennesker er det også rigtigt vigtigt at fylde sin hverdag med mennesker, som man holder meget af. Det giver nemlig en følelse af, at der er en mening med det hele, og særligt i de perioder, hvor studiet er hårdt, kan det altså være en kæmpe gave, at man har en masse fantastiske venner og familie, som man ved altid er der for dem.

Men det behøver ikke kun at være venner og familie – for det er selvfølgelig også vigtigt for dem, der har eksempelvis hund, at man har tid til at være sammen med dem – eller måske kunne man endda få lyst til at få en hun – så lær om bichonfrisé her og undersøg, om det vil være en god hund at få som studerende.