0
z159

Du kender det godt – dine nevøer og niecer har snart fødselsdag, og ønskesedlen er ti kilometer lang, og du aner ikke, hvad du skal vælge. Du ved dog helt bestemt, at forældrene ville sætte pris på, at det ikke endnu engang skal være et stykke legetøj med lyd i. Der findes utroligt meget larmende legetøj, og det vil være en kærkommen gave til forældrene, hvis du viger udenom om det larmende plastic.  

BørnPlakater til børneværelset

Nogle gange er selv de simpleste gaver faktisk de allerbedste. Ved du, at din nevø er særligt vild med et band, en tegnefilm eller racerbiler, så køb et par plakater til børneværelset, så han kan dekorere væggen med en masse af hans yndlingsting. Hvis din niece er vild med barbier, heste eller et boyband, så find et par plakater til børneværelset til hende, som har netop disse motiver, så hun kan betragte dem hver dag.

Har børnene en yndlingsfarve, så forsøg at gå efter plakater til børneværelset med en sådan baggrundsfarve – så slår du to fluer med ét smæk. Plakater til børneværelset er en populær gave blandt børnene. Også forældrene vil være vilde med dem, da de dermed ikke får mere legetøj, der kan rode og larme, ind i huset. 

En kridtvæg på børneværelset

Udover plakater til børneværelset kan du overveje en anden form for dekoration af børneværelset som gave. Magnet- og tavlemaling er nemlig en super fin gave til børnene, så de kan tegne og male med kridt på væggen. De kan også hænge små magnetiske figurer op og sætte billeder på væggen af venner og familie.

Derudover kan en del af gaven jo netop være, at du hjælper dem med at male, og du får dermed også kvalitetstid sammen med dine nevøer og niecer. Husk dog lige at koordinere med forældrene forinden, om de overhovedet gerne vil have malet en væg i børneværelset. Alternativt kan gaven også bestå i maling af en enkelt skabslåge, som din nevø eller niece så kan bruge som tavle.

Med en magnetisk tavle i børneværelset, kan din nevø eller niece helt selv stå for indretningen og dekorationen af sit værelse og de kan selv ændre den undervejs. De kan også få søde, små beskeder fra deres venner eller forældre på tavlen.

hundHundejakke til din firbenede ven

Hvis du ikke har børn i familien, og dine små venner i stedet for består af hunde, så skal du endelig også sørge for at fejre deres fødselsdage. Hunde sætter lige så meget pris på gaver, som mennesker gør, om end de næppe helt forstår konceptet.

Og en ideel gave til din firbenede ven er en jakke til hunde. En hundejakke er perfekt i det danske, ustadige vejr, hvad end det er sommer eller vinter. Sommeren kan nemlig sagtens være ganske kold – særligt om aftenen – og specielt de små hunde kan komme til at fryse på aftengåturen. Her er en hundejakke et dejligt svøb til hunden, for der er ingen tvivl om, at den bestemt gerne vil ud at gå – den vil blot ikke fryse.

Når du køber hundejakke, skal du være ret sikker på hundens størrelse, så du ikke køber én, der er alt for lille. Mange hundejakker har elastisk i maven, så den kan give sig en smule, men hundejakken skal jo være behagelig at have på for hunden.

Vælg en hundejakke i et materiale, der kan modstå regn og vind, og som har en varm fleeceforing. Dermed er du helt sikker på, at hunden ikke kommer til at fryse, uanset om det er vinden, der er kold, temperaturen der er lav, eller det er den danske regn, der køler vejret.