0
z159

Som studerende, så er der ikke ret mange penge at rykke rundt med. Det er ikke just en badeferie at leve på SU, og de fleste vælger at tage et fritidsarbejde ved siden af studiet for at få det til at løbe rundt. 

Det er vigtigt at lave en budget for at kunne sætte den rette mængde penge til side, så man har pengene, når udgiften kommer. Det er dog ikke altid, det er helt så let endda.

bøger flyver om ørene som studerendeFå råd til nye studiebøger ved at tage et lille SMS lån

Til hvert nyt semester kommer der en stor udgift, der hedder skolebøger. Dette er en svær størrelse at budgettere til, da man aldrig ved, hvad beløbet vil rende op i. Har du lagt for lidt penge til side til dine studiebøger, så kan du have et ret så stort problem, når undervisningen går i gang, og du mangler dine bøger. Du kan dog redde situationen ved at tage et SMS lån, så du stadig kan passe din uddannelse.

Du har måske hørt meget om, at man skal undgå at låne penge. Det ville da også være rart, hvis man altid kunne betale alt kontant, men sådan hænger verden desværre ikke sammen. De fleste har adskillige lån som voksne: Huslån, billån, forbrugslån og kreditter. Står valget mellem at tage et lille lån og få råd til skolebøgerne eller at lade være og droppe ud, så vil det uden tvivl være en god investering at tage et lille lån, så du kan gennemføre uddannelsen og få en god løn bagefter.

Lån penge hurtigt o nemt fra mobiltelefonenSlip for den sure bankdame

Du kan nemt og hurtigt tage et SMS lån. Her behøver du ikke at stå med røde øre og forklare en bankdame, at du ikke har lagt nok penge til side til bøgerne. Banker er i øvrigt heller ikke så vilde med at låne penge ud til studerende. 

Et SMS lån har intet med SMS´er at gøre, som navnet ellers ligger op til – det havde det dog før i tiden og deraf navnet. Et SMS lån er et mindre lån på mellem 50 og 5.000 kr. som man ansøger om via nettet. Da stort set alle telefoner har internet, så kan man altså stadig gøre det fra telefonen. Det vil være en god mulighed for at få råd til studiebøgerne, og så kan du betale pengene tilbage igen i løbet af få måneder, så udgifterne er spredt mere ud.