0
z159

De fleste studerende kan skrive under på, at der er mange ting at skulle holde styr på under uddannelsen. Som en af de vigtigste ting er der forberedelsen til undervisningen, som foregår hjemmefra, på biblioteket, caféen eller noget helt fjerde.

stålreolDertil komme selve undervisningen, gruppearbejdet og ikke mindst købet af bøger, kompendier og andet relevant og supplerende undervisningsmateriale. Det betyder derfor utroligt meget, at man som studerende har nogle velfungerende opbevaringsmuligheder til alle de vigtige bøger og materialer.

Saml det hele ét sted

Mange studerende bor i studieboliger, på kollegieværelser eller i bofællesskaber. Fælles for de fleste af dem er, at de ikke har uendeligt med plads, og at de ikke kan vælge at dedikere et helt rum til bibliotek, selvom det ofte føles som om behovet kunne være der.

 

Her er store reoler især praktiske. De behøver ikke at fylde meget i dybden, og samtidigt får man udnyttet pladsen i rummet helt nede fra gulvet og oppe i højderne. Stålreoler er af mange forskellige grunde det oplagte valg i denne sammenhæng.

Udnyt pladsen og sæt struktur på opbevaringen

For det første er de fleste stålreoler åbner, hvilket betyder, at bøgerne er lette lige at tage frem, når behovet opstår midt i en tankestrøm eller opgaveskrivningen. Ryggen på enhver bog og ethvert kompendium vender udad, og inddeler man dem efter alfabetisk orden afhængigt af titel, er de lette at finde frem til. De kan også arrangeres efter forfatter, hvis det er af større betydning, eller måske endda efter farve, hvis man har en farveorienteret hukommelse.

 

Som et alternativ kan man inddele bøgerne og kompendierne efter emner à la biblioteket og sætte små, hjemmelavet labels på stålhylderne. Det er ikke blot moderne, men også utroligt smart — især hvis man er i gang med sine tilvalgsstudier og læser flere forskellige fag ad gangen, som ikke har den store sammenhæng. Ofte kan stålreoler også fås med indbyggede skilleplader for en endnu mere struktureret opbevaring.

 

Derudover er en stor fordel ved stålreoler, at de kan klare vægten. En reol fyldt med tunge bøger og kompendier skal kunne klare presset, og det kan en stabil stålreol. Derudover gør deres solide struktur at de holder længe, og således slipper man for at skulle ud og investere i en ny reol, når man hellere vil bruge SU’en på noget andet.

Hop med på den industrielle bølge

Industrielt look Udover at gøre opbevaringen af studiebøgerne nemmere, så kan stålreoler også gøre dit hjem mere moderigtigt. Det industrielle look hitter, og det fungerer som et stilistisk designelement mens du får en fremragende opbevaringsmulighed. Trenden med det robuste og rå industrielle look gør op med den minimalistiske, skandinaviske stil og gør noget særligt ud af indretningen i hjemmet — uanset om der er tale om en herskabslejlighed, et bofællesskab eller et kollegieværelse. Samtidigt er stålreoler tidsløse klassikere, så man behøver ikke være bange for, om de pludselig går af mode, og de kan sagtens mixes med andre indretningstrender for et spændende og dynamisk hjem. Som et plus egner sådan en reol sig til at stå i alle rum.

Efterlad en kommentar