0
z159

Det kan være, at du er en af dem, som skal starte din studiestart med at have online undervisning. Det kan også være, at du har været på studiet længe, og du er godt træt af, at starten af hvert semester er online. 

Det er en ærgerlig situation, som nye studerende står i, for det gør det sværere at ville lære, når al undervisning foregår online, og alt det sociale er nedprioriteret, så nystartede studerende endnu ikke har mødt deres medstuderende. 

Men der er håb forude, for selvom det ser sort ud for mange mennesker, så er der måder, hvorpå du kan gøre din studiestart eller semesterstart langt nemmere. 

noterAnskaf de midler, som gør din læring nemmere

Der er mange måder at skrive noter på, og nogen synes det er nemmere på computeren, mens andre synes, at det er langt bedre at gøre det på computeren. Det er op til ens egne personlige præferencer. 

Men lige meget hvilken form for notetagning, der er bedst for dig, så er det en god idé at planlægge alle de midler, som du skal bruge til at tage noter, og som gør det lettere at lære i forvejen. 

Når du planlægger dig ud af det, så gør det også situationen lidt lettere. Hvis du er en person, der tager noter i hånden, så du bedre kan huske og forstå det, så skal du derfor sørge for, at du har både gode blyanter, godt papir og evt. post-its, så du er helt klar til studiestart. 

Hvis du på den anden side er bedre til at tage noter på computeren, så skal du sørge for, at du kan have undervisningen på en anden skærm, så du kan skabe overblik, når først du er i gang. 

online undervisningSocialiser dig online med dine medstuderende

Det, som du kan savne som ny studerende på et studie det seneste år, det er at kunne socialisere sig. Det er noget, som de fleste har savnet i år, men mest dem, der starter på en ny uddannelse. 

For det at socialisere sig handler ikke bare om at lave noget sammen med andre, det handler også om, at du udvikler dig og kan have nogen at sparre med. 

Sørg derfor for at være med eller planlægge alle de slags sociale arrangementer, man kan lave online, så du kommer til at være sammen med og kende dine medstuderende. På denne måde sikre du dig en god start på studiet.