0
z159

Skal du snart starte på et nyt studie? Så er du sikkert allerede i fuld gang med at forberede dig både mentalt og praktisk på, hvad du skal i gang med. Det kan være en stor omvæltning at starte på noget nyt, men så længe du er godt forberedt, kan det ikke gå helt galt. Du får her en liste over 4 ting, som er uundværlige ved studiestart.

1. En computer

Medmindre du kan skrive seriøst hurtigt i hånden, er en computer alfa og omega på langt de fleste studier. Når du sidder til en forelæsning, er det benhårdt og koncentreret undervisning i flere timer i træk, og den bedste måde at memorere underviserens kloge ord er ved at skrive dem ned. Om et halvt år skal du bevise din viden til en eksamen, og her er det meget lettere at genkalde din viden, hvis du har noteret det ned på computeren.

At bruge computeren på studiet åbner også op for muligheden for at dele noter med dine studiekammerater, og at kunne søge i teksterne, hvis der er noget helt konkret information, du leder efter.

Derudover kører de fleste uddannelsesinstitutioner nu med digital information, og du får derfor brug for en computeradgang for at kunne følge med.

Bøger2. Office 365

En Office 365 pakke er en uundværlig del af studielivet. Den indeholder alt det, du har brug for for en optimal start på studiet, og du får følgende med i Office 365 Personal pakken:

 

  • De seneste Office-apps, herunder Word, Outlook, Powerpoint, OneNote og Excel.
  • Muligheden for at installere på flere forskellige enheder, herunder tablets og telefoner – op til 5 enheder.
  • 60 minutters gratis Skype-samtale om måneden.
  • 1 TB OneDrive-skylager.
  • Løbende opdateringer og opgraderinger, som du ikke vil kunne hente andre steder.

 

Office 365 indeholder med andre ord alt, hvad du skal bruge, når du starter på studiet, og du vil få mere end svært ved at undvære pakken, når du skal skrive ned til forelæsninger og holde styr på noter, tidsplaner, eksamensplanlægning og så videre. Office 365 installeres samlet og hurtigt på din computer, og du har som altovervejende udgangspunkt ikke brug for andre programmer, når du skal starte på studiet. 

Studerende3. Et godt antivirusprogram

Det er desuden også alfa og omega at få installeret et godt antivirusprogram på din computer, så du er sikret, at dine dyrebare notater ikke pludselig forsvinder som dug for solen i et virusangreb. Det er også en god måde at sikre dig mod cyberangreb, så dine personlige data er sikret fra at havne i de forkerte hænder. 

Du må ikke spare antivirusprogrammet væk – heller ikke selvom du har Mac. Det kan være katastrofalt for dig at blive ramt af virus eller cyberangreb, fordi du netop er så afhængig af en computer på dit studie.

4. Kaffe

Kaffe kan være et overlevelsesmiddel ved studiestart – den bliver din tro følgesvend de næste mange år på studiet, og den bliver årsagen til, at du kan holde dig vågen gennem nattelæsningen og de meget lange forelæsninger. Og så er kaffe faktisk også sundt for krop og sind – i begrænsede mængder dog.

Efterlad en kommentar