0
z159

At holde sig i gang kan være en vanskelig opgave som studerende når man i forvejen har rigeligt med opgaver, lektier og afleveringer i forvejen. Ikke desto mindre er det at holde sig i gang vigtigt for din koncentrationsevne og måske også hvordan dine opgaver ser ud i sidste ende.

 

Organisering_struktur

Sæt tiden i rammer

Det kan virke uoverskueligt at komme gennem en hverdag med alle de gøremål man har for sig. Af denne grund vil det være ideelt at skemalægge sin hverdag lidt mere end, hvad man har været vant til. Gør du dette korrekt, vil du få et fantastisk overblik over din fritid og det vil endda kunne overraske dig hvor meget du når på den tid du har sat af til punkterne på din to-do liste, men også hvor meget tid du har i overskud; tid hvor du kan finde dig selv og finde en måde hvorpå du kan holde dig i gang.

Hold øje med din tid

Når skemaet er færdigt og du har fundet frem til hvor meget tid du har til dig selv, der vil det være godt for dig at kunne holde øje med din tid; har du valgt at du vil motionere lidt oftere? Anskaf dig et godt stopur til løb og se hvor langt du kan nå på den afsatte tid, før dagbog eller lav en blog hvori du og andre kan følge din udvikling. Hvor langt nåede du at løbe på den time du havde sat af? Hvordan har du nu efter at have løbet i en måned sammenlignet med da du startede? Og måske det vigtigste spørgsmål; kan du mærke en forskel i din koncentration efter du er begyndt at holde dig i gang?

 

NaturFå luftet sindet

At holde sig i gang og komme udenfor er godt for dig på rigtig mange områder. Ikke nok med at du får et break fra de mange papirer og de indelukkede rum; du får også en god mængde frisk luft hvor du kan tænke over tingene og få en fin idé til hvordan du kommer igennem en opgave der har bragt dig stor besvær. Du har virkelig meget at vinde ved at få overblik over din hverdag samtidig med at du får givet dig selv tid til at komme ud og være lidt aktiv. Gør det til en vane og du vil se forbedringerne med tiden.

Du lærer mest, hvis du er glad

Ikke nok med at motion og aktivitet kan gøre dig mere koncentreret, det kan også gøre dig gladere og give dig et fornyet overskud. Og hvis du har overskud i hverdagen, vil du også kunne lære mere på din uddannelse. Der er altså vildt mange fordele ved at frigive tid i hverdagen til motion og aktivitet.