0
z159

Viden har altid været vores vigtigste resurse. Et ældgammelt ordsprog siger endda, at viden er magt. Derfor er vigen igennem årtusinder blevet kontrolleret og holdt hemmelig af dem der ”ejede” den.

Internettet har næsten gjort det helt af med denne praksis. Men også kun næsten. Først og fremmest er det ikke så meget viden du kan finde på Internettet. Det er mest information, og det er ikke det samme som viden. Viden er når du bruger information til bestemte formål. Og viden er altid knyttet til et eller andet. Viden om materialer, processer, hændelser, relationer, etc.

Vi er generelt blevet meget bedre til at dele viden, og bruger Internettet til det.

Men hemmelighedskræmmeri bliver stadig dyrket i stort omfang. Virksomhedshemmeligheder, statshemmeligheder, militæriske hemmeligheder, diplomatiske hemmeligheder, listen er lang.

Her handler det om at dele ud af viden til det fælles bedste.

bøger

Kend dig selv og din partner

I et seksuelt forhold er det vigtigt at du kender både dig selv og din partner. Og det kræver viden. Viden om hinandens præferencer, om hvordan kroppen fungerer og hvordan I kan skabe de bedste oplevelser.

Oplevelser er ikke noget der sker, det er noget man skaber. Præferencer kan også indebære sexlegetøj. Læs måske nogle sexlegetøj anmeldelser for at danne dig et billede.

Jo mere viden I har om hinanden, jo mere fornøjelse kan i bringe hinanden. Det er i princip ganske indlysende. Men ikke altid så nemt, alligevel.

På trods af at sex i dag er aftabuiseret, kan det alligevel være svært at tale om. Har I fx nogensinde snakket om, eller tænkt over frække gaver til hende?

Kvinder og piger er mindst lige så interesseret i at pifte et forhold op, som mænd.

Lær mere om kroppens virkemåde

Hvad sker der, når du bliver seksuelt ophidset? Det er tydeligt, at det påvirker hele kroppen, dit følelsesliv, og din psyke. Men hvorfor og hvordan? Det er meget interessant og vigtigt viden. Jo mere du ved, jo mere kan du være i kontrol.

Vi skal nyde vores drives, ikke blive knægtet af dem. Et ukontrolleret sexdrive kan ødelægge både dit og andres fremtid. Så det er vigtigt med en vis kontrol, fordi det påvirker alle aspekter af vores liv.

Det hjælper også med at skabe bedre nydelse, når du ved hvordan kroppen er skruet sammen og fungerer. Hvad er en G-spot? Hvad gør det og hvor findes de?

Hvordan stimulerer man bedst sin partner? Hvordan kan man kontrollere udløsning? Det kan man nemlig godt.

undervisning

Det kræver læring og træning, at blive god til noget

Og det gælder selvfølgelig, og især, når det drejer sig om sex. Sex der bare sker, kan være fin. Men i så fald bliver det styret af tilfældige faktorer. Det er ikke sådan du sikrer din partner og dig selv de gode oplevelser. Gør oplevelserne mere end gode, gør dem uforglemmelige!

Det kræver dog viden og øvelse. Pornofilm kan sagtens bruges til inspiration og til at lære nogle stillinger. Men tro ikke at det giver dig en dybere forståelse for emnet. Den slags film er lige så meget fiktion som andre actionfilm, og skuespillerne er professionelle.

Selv hvor det sker med amatører, er hændelserne sjældent ægte og autentiske.

Efterlad en kommentar